Impulsa Shop

Megatron Hellas :


Η επιχείρηση μας με τον χώρο της Πληροφορικής & Τεχνολογίας, ασχολείται εδώ και 40 έτη με επιτυχία! Εμείς, οι άνθρωποι της Megatron, μια ομάδα με μεράκι και πολύ αγάπη για την δουλειά μας, με όραμα και στόχο, τις δημιουργικές συνεργασίες και την ικανοποίηση του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε και να υποστηρίξουμε ότι μπορείτε να φανταστείτε στον τεράστιο τομέα της πληροφορικής. Η Ομάδα της Megatron, αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές & τεχνικούς Η/Υ, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο αυτό, έτοιμοι να καλύψουν, κάθε εξειδικευμένη ανάγκη σας.
Η ιστορία της Megatron, αρχίζει το 1970 όταν ο Γρηγόρης Μπέσκος (Υπεύθυνος Πωλήσεων & Διαχείρισης) ιδρύει την Mechanograph, έχοντας ως κύριο αντικείμενο εμπορικής δραστηριότητας την πώληση και επισκευή ταμειακών μηχανών. Μέσα στην δεκαετία του 1980 - 1990, η εταιρεία εμπλουτίζεται με Φωτοαντιγραφικά / Φωτοτυπικά Μηχανήματα. Λίγο αργότερα, το 1995, μετά την άφιξη των πρώτων ηλεκτρονικών υπολογιστών παραγωγής,  ιδρύει την Εταιρεία: Megatron, εμπλουτίζοντας στις κύριες δραστηριότητες της, και τον τομέα Πληροφορικής.
Σήμερα, η Εταιρεία μας, ολοκληρωμένη πλέον, από την πολύχρονη εμπειρία της στην μηχανογράφηση / μηχανοργάνωση επιχειρήσεων, έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ελληνική αγορά, δίνοντας στον πελάτη, ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες του.
 
Δραστηριότητες:

Μετά από την πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο της Πληροφορικής & Τεχνολογίας και έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία στον χώρο αυτό, εξερευνούμε τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και αφουγκραζόμαστε τις συνεχώς αναπτυσσόμενες ανάγκες σας. Αποτέλεσμα αυτού, είναι η πλήρης γκάμα προϊόντων, αλλά και παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ολοκληρωμένα, την μηχανογράφηση μιας εταιρείας.

Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων & παροχής υπηρεσιών, που ειδικεύεται η Megatron, είναι οι:


  • Συστήματα Εντατικής Λιανικής Πώλησης (Point Of Sales - POS): Μεγάλη γκάμα συστημάτων με ασπρόμαυρες, έγχρωμες, διάφορων διαστάσεων οθόνες - απλές ή αφής, P/C ή ROM based και πλήθος περιφερειακών (προγραμμάτων λογισμικού διαχείρισης πωλήσεων, φορολογικών εκτυπωτών, φορολογικών μηχανισμών, barcode scanners, τερματικών ασύρματης παραγγελιοληψίας, εκτυπωτών παραγγελιών, ηλεκτρονικών ζυγών, φορητών τερματικών απογραφικών, εκτυπωτών τιμολογίων, συρταριών, πληκτρολογίων, οθονών πελάτη κ.α.).
  • Ταμειακές Μηχανές / Ταμειακά Συστήματα: απλές κρουστικές & θερμικές Ταμειακές Mηχανές, Ταμειακές Mηχανές σε δίκτυο, σε σύνδεση με Ζυγαριές - Barcode Scanners - Η/Υ - απομακρυσμένης σύνδεσης μεταξύ καταστημάτων μέσω Η/Υ, Θερμικοί Φορολογικοί Εκτυπωτές ΑΔΗΜΕ, Φορολογικοί Μηχανισμοί.
  • Ψηφιακά Ζυγιστικά Συστήματα: απλές Ζυγαριές, Ζυγαριές Ετικέτας - σε Δίκτυο - Μπαταρίας και Ρεύματος - Βάρους σε διάφορες διαβαθμίσεις - Βάρους & Τεμαχίων - μόνο Βάρους - Ακριβείας.
  • P.O.S. Εκτυπωτές Παραγγελιών (Mini Printers): Κρουστικοί, Θερμικοί, Έγχρωμοι, με Γραφικά, Ετικέτας, Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi.
  • Αναγνώστες Γραμμωτού Κώδικα (Barcode Scanners): Σειριακά, Πληκτρολογίου, USB, Χειρός, Επιτραπέζια, Bluetooth.
  • Φωτοαντιγραφικά / Φωτοτυπικά Μηχανήματα: μεγάλη γκάμα φωτοτυπικών και φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, μικρής / μεσαίας / μεγάλης Παραγωγικότητας, Ασπρόμαυρα - Έγχρωμα, Plotters, Πολυμηχανήματα, Ξηρογραφικά Σχεδίου... Η Megatron εμπορεύεται καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα καθώς επίσης και γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα. Τα μεταχειρισμένα μηχανήματα είναι σε άριστη κατάσταση, αφού ανακατασκευάζονται από το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας και δίνονται στον πελάτη με εγγύηση καλής λειτουργίας.
    Η εταιρεία μας, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φωτοαντιγραφικών / φωτοτυπικών μηχανημάτων, όπως: Konica, Sharp, Xerox, Canon, Olliveti, Ricoh ...
 
Υποστήριξη Πελατών:

H εταιρεία μας κάνει ότι είναι δυνατόν για την δική σας άψογη εξυπηρέτηση. Διότι νοιαζόμαστε πραγματικά για τον πελάτη μας, γιατί είναι εκείνος που μας στηρίζει και εμείς με την σειρά μας στηρίζουμε εκείνον. Γνωρίζουμε πολύ καλά να ακούμε, να καταλαβαίνουμε, να υποστηρίζουμε και πάνω από όλα να σεβόμαστε τον καταναλωτή! Για αυτόν ακριβώς το λόγο το πελατολόγιο μας αυξάνεται σταθερά, με ευχαριστημένους πελάτες. Εσάς τους παλιούς, νέους, και μέλλοντες πελάτες μας δεν σας αντιμετωπίζουμε σαν αριθμούς αλλά σαν ανθρώπους με ανάγκες, που αγωνιζόμαστε να τις καλύπτουμε απόλυτα στον τομέα μας. Σε μια εποχή που δυστυχώς η προσωπική επαφή με τον πελάτη, τείνει να εξαφανιστεί. Για εμάς είστε στο κέντρο της απόλυτης προσοχής μας! Κάνουμε ότι μπορούμε για να μένετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την τεχνική μας υποστήριξη!

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στην εταιρία μας (ή τηλεφωνήστε μας οποιαδήποτε στιγμή, το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλο το 24 άωρο!) για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εδραιώσουμε μια γόνιμη συνεργασία.
Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να μας επισκεφτείτε στον χώρο μας, σε αντίθεση με τις περισσότερες δήθεν ''εταιρίες'' του χώρου μας (και όχι μόνο) οι οποίες στους ιστότοπους τους δίνουν ένα email ή κάποιο τηλέφωνο στην καλύτερη των περιπτώσεων. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε;!
Αυτό που μας κάνει τελικά να διαφέρουμε εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών μας και των προϊόντων μας, είναι η νοοτροπία μας και η προσωπική επαφή μας με τον πελάτη!

Με εφόδια όλα τα παραπάνω είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες σας!
Ο σημαντικότερος σκοπός μας είναι μια ευχάριστη συνεργασία μαζί σας!

 
 
Στοιχεία Εταιρείας:

MEGATRON (www.megatron.gr)

Διεύθυνση: Τζών Κέννεντυ 84
Περιοχή: Περιστέρι
Πόλη: Αθήνα
Χώρα: Ελλάδα
Τ.Κ. 12136

Τηλέφωνο: 2105727232 - 2105715240
6932483584

Fax: 2105715240
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γρηγόρης Μπέσκος (Γενικός Υπεύθυνος)

×

TOP